Garageport i Askim

Annons:

Garageportar i Askim - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Askim. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Askim för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Askim. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som säljer och monterar garageportar i Askim. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Askim som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Askim

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Askim vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Askim.

Teck Center Portservice
Datav. 14
436 32 ASKIM

Annons:

Pris för garageport i Askim

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Askim kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Askim samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Askim. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Askim från listan ovanför.

Garageportsfakta om Askim

I Askim finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Askim:

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Askim om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Askim.

Sammanlagt så fanns det i Askim 1 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Askim rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västra Götaland.