Garageport i Hallstahammar

Annons:

Garageportar i Hallstahammar - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Hallstahammar. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Hallstahammar för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Hallstahammar. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som säljer och monterar garageportar i Hallstahammar. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Hallstahammar som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Hallstahammar

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Hallstahammar vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Hallstahammar.

Proofdoor Svenska AB
Olbergav. 15
734 92 Hallstahammar


Jomå Svets AB
Cementv. 3
734 32 Hallstahammar

Annons:

Pris för garageport i Hallstahammar

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Hallstahammar kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Hallstahammar samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Hallstahammar. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Hallstahammar från listan ovanför.

Garageportsfakta om Hallstahammar

I Hallstahammar finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Hallstahammar:

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hallstahammar om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Hallstahammar.

Sammanlagt så fanns det i Hallstahammar 2 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Hallstahammar rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland.