Garageport i Bålsta

Annons:

Garageportar i Bålsta - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Bålsta. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Bålsta för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Bålsta. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som säljer och monterar garageportar i Bålsta. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Bålsta som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Bålsta

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Bålsta vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Bålsta.

Bålsta Port & Fasadservice AB
Sjöv. 5
746 31 BÅLSTA

Annons:

Pris för garageport i Bålsta

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Bålsta kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Bålsta samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Bålsta. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Bålsta från listan ovanför.

Garageportsfakta om Bålsta

I Bålsta finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Bålsta:

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bålsta om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Bålsta.

Sammanlagt så fanns det i Bålsta 1 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Bålsta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.