Garageport i Tungelsta

Annons:

Garageportar i Tungelsta - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Tungelsta. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Tungelsta för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Tungelsta. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som säljer och monterar garageportar i Tungelsta. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Tungelsta som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Tungelsta

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Tungelsta vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Tungelsta.

Ks Byggteknik AB
Fornminnesv. 14
137 55 Tungelsta

Annons:

Pris för garageport i Tungelsta

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Tungelsta kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Tungelsta samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Tungelsta. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Tungelsta från listan ovanför.

Garageportsfakta om Tungelsta

I Tungelsta finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Tungelsta:

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Här kan du läsa mer om orten Tungelsta om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Tungelsta.

Sammanlagt så fanns det i Tungelsta 1 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Tungelsta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.