Garageport i Solna

Annons:

Garageportar i Solna - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Solna. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Solna för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Solna. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som säljer och monterar garageportar i Solna. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Solna som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Solna

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Solna vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Solna.

Stefan & Rickard Bygg & Dörrtjänst AB
Hannebergsg. 20
171 68 Solna


Svenska Skydd AB
Industriv. 11
171 48 Solna


Otis AB
Dalv. 2
169 56 Solna


Säker Bostad AB
Bang. 13
171 63 SOLNA


DORMA Sverige AB
Industriv. 1
171 48 Solna

Annons:

Pris för garageport i Solna

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Solna kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Solna samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Solna. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Solna från listan ovanför.

Garageportsfakta om Solna

I Solna finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Solna:

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Solna om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Solna.

Sammanlagt så fanns det i Solna 5 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Solna rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.