Garageport i Skärholmen

Annons:

Garageportar i Skärholmen - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Skärholmen. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Skärholmen för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Skärholmen. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som säljer och monterar garageportar i Skärholmen. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Skärholmen som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Skärholmen

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Skärholmen vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Skärholmen.

Stockholms Dörr & Smide AB
Storsätragränd 4
127 39 Skärholmen

Annons:

Pris för garageport i Skärholmen

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Skärholmen kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Skärholmen samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Skärholmen. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Skärholmen från listan ovanför.

Garageportsfakta om Skärholmen

I Skärholmen finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Skärholmen:

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du läsa mer om orten Skärholmen om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Skärholmen.

Sammanlagt så fanns det i Skärholmen 1 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Skärholmen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.