Garageport i Kista

Annons:

Garageportar i Kista - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Kista. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Kista för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Kista. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som säljer och monterar garageportar i Kista. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Kista som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Kista

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Kista vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Kista.

KONE AB
Kronborgsgränd 13
164 46 KISTA

Annons:

Pris för garageport i Kista

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Kista kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Kista samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Kista. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Kista från listan ovanför.

Garageportsfakta om Kista

I Kista finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Kista:

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du läsa mer om orten Kista om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Kista.

Sammanlagt så fanns det i Kista 1 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Kista rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.