Garageport i Hägersten

Annons:

Garageportar i Hägersten - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Hägersten. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Hägersten för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Hägersten. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som säljer och monterar garageportar i Hägersten. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Hägersten som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Hägersten

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Hägersten vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Hägersten.

Trygga Hem
Agnes Lagerstedts g. 14
129 51 HÄGERSTEN


Preconal Stockholms Aluminium och Glas AB
Elsa Brändströms g. 52
129 52 Hägersten

Annons:

Pris för garageport i Hägersten

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Hägersten kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Hägersten samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Hägersten. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Hägersten från listan ovanför.

Garageportsfakta om Hägersten

I Hägersten finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Hägersten:

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du läsa mer om orten Hägersten om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Hägersten.

Sammanlagt så fanns det i Hägersten 2 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Hägersten rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.