Garageport i Farsta

Annons:

Garageportar i Farsta - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Farsta. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Farsta för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Farsta. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som säljer och monterar garageportar i Farsta. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Farsta som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Farsta

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Farsta vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Farsta.

Nybergs Säkerhetsdörrar
Pepparv. 81
123 56 Farsta

Annons:

Pris för garageport i Farsta

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Farsta kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Farsta samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Farsta. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Farsta från listan ovanför.

Garageportsfakta om Farsta

I Farsta finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Farsta:

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du läsa mer om orten Farsta om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Farsta.

Sammanlagt så fanns det i Farsta 1 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Farsta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.