Garageport i Bandhagen

Annons:

Garageportar i Bandhagen - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Bandhagen. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Bandhagen för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Bandhagen. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som säljer och monterar garageportar i Bandhagen. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Bandhagen som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Bandhagen

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Bandhagen vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Bandhagen.

Bygma Tegelförsäljningen
Harpsundsv. 185
124 59 BANDHAGEN


Xena LTES AB
Sjösav. 19
124 55 BANDHAGEN


Ekstrands
Stallarholmsv. 31
124 59 BANDHAGEN

Annons:

Pris för garageport i Bandhagen

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Bandhagen kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Bandhagen samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Bandhagen. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Bandhagen från listan ovanför.

Garageportsfakta om Bandhagen

I Bandhagen finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Bandhagen:

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du läsa mer om orten Bandhagen om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Bandhagen.

Sammanlagt så fanns det i Bandhagen 3 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Bandhagen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.