Garageport i Limhamn

Annons:

Garageportar i Limhamn - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Limhamn. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Limhamn för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Limhamn. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som säljer och monterar garageportar i Limhamn. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Limhamn som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Limhamn

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Limhamn vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Limhamn.

ART ByggCenter AB
Barlastg. 2
216 13 LIMHAMN


Vintrie Metall & Glas Dörrservice AB
Magasinsg. 7
216 13 LIMHAMN


Bircher Reglomat AG Switzerland, Filial
Krossverksg. 17 B
216 16 Limhamn


Glasmiljö AB
Limhamnsv. 110 B
216 13 LIMHAMN

Annons:

Pris för garageport i Limhamn

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Limhamn kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Limhamn samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Limhamn. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Limhamn från listan ovanför.

Garageportsfakta om Limhamn

I Limhamn finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Limhamn:

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Limhamn om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Limhamn.

Sammanlagt så fanns det i Limhamn 4 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Limhamn rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.