Garageport i Höör

Annons:

Garageportar i Höör - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Höör. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Höör för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Höör. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som säljer och monterar garageportar i Höör. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Höör som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Höör

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Höör vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Höör.

Ett 2 Tre Garageportar AB
Portv. 2
243 93 HÖÖR

Annons:

Pris för garageport i Höör

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Höör kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Höör samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Höör. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Höör från listan ovanför.

Garageportsfakta om Höör

I Höör finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Höör:

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Höör om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Höör.

Sammanlagt så fanns det i Höör 1 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Höör rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.