Garageport i Kumla

Annons:

Garageportar i Kumla - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Kumla. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Kumla för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Kumla. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som säljer och monterar garageportar i Kumla. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Kumla som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Kumla

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Kumla vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Kumla.

Xl-Bygg Björka AB
Kumla-björka 206
692 93 KUMLA


Byggvaruförmedlingen i Sverige AB
Fordonsgatan 3
692 71 KUMLA

Annons:

Pris för garageport i Kumla

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Kumla kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Kumla samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Kumla. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Kumla från listan ovanför.

Garageportsfakta om Kumla

I Kumla finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Kumla:

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kumla om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Kumla.

Sammanlagt så fanns det i Kumla 2 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Kumla rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.