Garageport i Hortlax

Annons:

Garageportar i Hortlax - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Hortlax. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Hortlax för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Hortlax. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som säljer och monterar garageportar i Hortlax. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Hortlax som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Hortlax

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Hortlax vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Hortlax.

A W Portservice
Soldatv. 46
944 91 HORTLAX

Annons:

Pris för garageport i Hortlax

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Hortlax kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Hortlax samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Hortlax. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Hortlax från listan ovanför.

Garageportsfakta om Hortlax

I Hortlax finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Hortlax:

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hortlax om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Hortlax.

Sammanlagt så fanns det i Hortlax 1 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Hortlax rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.