Garageport i Lenhovda

Annons:

Garageportar i Lenhovda - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Lenhovda. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Lenhovda för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Lenhovda. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som säljer och monterar garageportar i Lenhovda. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Lenhovda som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Lenhovda

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Lenhovda vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Lenhovda.

Lenhovda Järnhandels AB
Köpmang. 26
360 73 Lenhovda

Annons:

Pris för garageport i Lenhovda

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Lenhovda kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Lenhovda samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Lenhovda. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Lenhovda från listan ovanför.

Garageportsfakta om Lenhovda

I Lenhovda finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Lenhovda:

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lenhovda om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Lenhovda.

Sammanlagt så fanns det i Lenhovda 1 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Lenhovda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.