Garageport i Bor

Annons:

Garageportar i Bor - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Bor. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Bor för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Bor. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som säljer och monterar garageportar i Bor. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Bor som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Bor

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Bor vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Bor.

NorDan Ytterdörr
Kvaderv. 1
330 15 BOR

Annons:

Pris för garageport i Bor

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Bor kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Bor samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Bor. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Bor från listan ovanför.

Garageportsfakta om Bor

I Bor finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Bor:

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bor om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Bor.

Sammanlagt så fanns det i Bor 1 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Bor rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.