Garageport i Kungsbacka

Annons:

Garageportar i Kungsbacka - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Kungsbacka. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Kungsbacka för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Kungsbacka. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som säljer och monterar garageportar i Kungsbacka. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Kungsbacka som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Kungsbacka

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Kungsbacka vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Kungsbacka.

Hallands Villaportar
Salvebov. 1
434 99 KUNGSBACKA


Allarängens Snickeri AB
0300 - 230 02Hallands Garageportar AB
Hantverksg. 5 A
434 42 KUNGSBACKA

Annons:

Pris för garageport i Kungsbacka

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Kungsbacka kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Kungsbacka samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Kungsbacka. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Kungsbacka från listan ovanför.

Garageportsfakta om Kungsbacka

I Kungsbacka finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Kungsbacka:

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kungsbacka om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Kungsbacka.

Sammanlagt så fanns det i Kungsbacka 3 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Kungsbacka rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland.