Garageport i Halmstad

Annons:

Garageportar i Halmstad - här hjälper vi dig att hitta återförsäljare av billiga, hållbara och snygga garageportar i Halmstad. Du kan också kontakta din lokala återförsäljare av garageportar i Halmstad för att få hjälp med montering och installation av garageporten i samband med att du bygger eller renoverar garage i Halmstad. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som säljer och monterar garageportar i Halmstad. För att du ska få bästa tänkbara pris och hjälp med ditt inköp och installation av garageport rekommenderar vi att du kontaktar och pratar med flera av de olika företagen i Halmstad som säljer och monterar olika typer av garageportar.
Annons:

Garageportar i Halmstad

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som monterar och säljer garageportar i Halmstad vilka du kan kontakta och anlita när du ska renovera eller bygga garage i Halmstad.

NORDIC door ab
Knäredsg. 21
300 04 HALMSTAD


Garageportexperten
Kristinehedsv. 5
302 44 HALMSTAD


CrawfordCenter
Stationsg. 84
302 50 Halmstad


EL & BYGG Hjälpen
Klackens Tvärgränd 2
302 61 Halmstad


Bygg- & Portservice
Brogårdsv. 27
305 93 Halmstad

Annons:

Pris för garageport i Halmstad

Priset och kostnaden för att köpa och montera en garageport i Halmstad kan variera en hel del beroende på vilket företag som du väljer när du ska köpa din garageport i Halmstad samt vilken typ av garageport du väljer. Priset på garageporten påverkas också av hur stor del av arbetet du utför själv när det är dags att installera och montera garageporten i Halmstad. Vi rekommenderar att du frågar efter kostnadsförslag från ett par av garage företagen i Halmstad från listan ovanför.

Garageportsfakta om Halmstad

I Halmstad finns det minst ett företag som håller på med garageportar, nedan finns en del intressant fakta om orten Halmstad:

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Halmstad om du skulle vilja veta mer än bara saker relaterat till garage och garageportar i Halmstad.

Sammanlagt så fanns det i Halmstad 5 olika företag att välja mellan när det gäller garageportar. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som du vill kontakta när det gäller garageportar i Halmstad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland.